de mi látjuk. legalábbis ő és én. 

a Vezetőnek nagy a hangja, sokat iszik és cigizik. mindig kiabál, őt mindenki hallja. az ő barátnőjét "körbepisilték" a fiúk, mint kutyák a területüket. védettséget élvez, neki is nagy a hangja, rá is mindenki figyel, akár nyafog, akár boldog. a Vezető történeteit mindenki meghallgatja és érdeklődve kommenteli. csupa vidám történet ez, ivászatról, játékról, szórakozásról. hálistennek legalább tényleg viccesek, néha unalmasak. elmeséli többször, hevesen. mindenkit meghív egy italra és tyúkanyóként kotlik a többieken. jóképű, nagyon okos, mégis elkótyavetyéli az életét. persze szerinte nem így van. ő jól érzi magát, sőt, cak így és itt érzi jól magát. bunkó is szokott lenni, ő megteheti. 

a Követő a Vezetőnél sokkal jobb pasi. mindig sötét ruhában van és szinte alig beszél. sokat mosolyog és az az érzésem támad, hogy mindenkire odafigyel. de nem érdeklődésből, csupán figyel. felmér. mindig csak hozzátesz a történethez, de sohasem mesél. a Vezetőnél kevesebbet iszik. magából semmit, de semmit sem ad ki. jámbornak látszik, magányosnak, szenvedőnek. férfias, merész hobbija van, amitől a jámborság mögé ösztönösen hőst képzelsz. egy nagyon pici őrjítő vadságot érzel benne. de csak Követőnek mondod, mert megbújik a Vezető mögött.

a Csendes az előbbi kettőnél kevésbé jóképű. kinézetre éretebb, apásabb. ő is mindig feketében jár, sokat cigizik, de keveset iszik. szinte alig beszél, ritkán tesz hozzá a történethez, nagyon ritkán mesél, azt is nagy vonalakban. sokkal kevesebbet nevet, ha nevet sokszor azt is kényszeresnek érzed. egyébként kedves, közvetlen, de magáról soha, de soha, semmit. ámbár ragaszkodik, lojális. sokszor ő a sofőr, mindenkit hoz-visz, csak találkozzanak. nagyon magányosnak látszik, szeretnél odabújni és megvigasztalni:nincs egyedül. ha megkérdezed ki a legjobb barátja azt mondja a Vezető. nem csajozik. mi úgy érezzük jobban a mi barátunk, mint a többiek. néha eljön velünk ide-oda és picit beszél magáról is. sőt, meglepően közvetlen, éredklődő a mi világunkat illetően. 

a Szenvedő már ritkán jön. nem jóképű, nem humoros, egészében véve nem érdekes. nem vonz hozzá semmi. de nem csak engem, mást sem. talán engem a sajnálat, de érzed, hogy abból nem kér. ő számítógépes világban él. ő tudja, hogy az utolsó ebben a bandában és tudja, hogy itt nem rúghat labdába. szervező típus, de azt ma már nem becsülik. továbblépett.

hát ez a Banda. tagjait évek, élmények kötik össze. azt mondják barátok, akik remekül szórakoznak együtt, de jövünk Mi. bámulnak ránk a szemük sarkából, mint bernáthegyi a csivavára, hogy ez most mégis mi a rosseb. érdeklődnek, de csak úgy, mintha egyformák lennénk. de érzed, hogy valami más. Mi belátunk a függöny mögé...

folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelia38.blog.hu/api/trackback/id/tr312494653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása